Uusimmat

Arnold Schwarzeneggerin klassikko tuli Netflixiin – nousi heti TOP 10 -listalle ja vieläpä yllättävän korkealle

Kuva © Netflix

04.01.2024 07:38 Muropaketin toimitus

Arnold Schwarzeneggerin vuoden 1987 toimintaklassikko The Running Man eli Juokse tai kuole lisättiin Netflixin elokuvavalikoimaan maanantaina.

Vaikka The Running Manista on jo vuosikymmeniä, on Stephen Kingin tarinaan pohjautunut elokuva kiinnostanut katsojia.

The Running Man on tällä hetkellä Suomen Netflixin peräti neljänneksi katsotuin elokuva. Sen edellä ovat vain vuodenvaihteen kestohitit Top Gun: Maverick ja Rebel Moon sekä HBO Maxin suunnalta Netflixiin tullut Elvis.

The Running Manin juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”On vuosi 2017. Maailman talous on romahtanut, ruoka ja öljy lopussa. USA:sta on tullut totalitäärinen poliisivaltio, joka jakautuu rautaisiin ottein johdettuihin sotilasalueisiin. Omia mielipiteitä ei hyväksytä. Television vaikutusvalta on suurempi kuin koskaan. Suosituin ohjelma on The Running Man, makaaberi kissa- ja hiirileikki, jossa viattomia kansalaisia poimitaan rikollisen osaan erikoiskoulutettujen murhaaja-atleettien takaa-ajettaviksi. Valmiiksi käsikirjoitettu selviytymisleikki ei jätä kenellekään kilpailijalle/uhrille onnellista loppua koettavaksi. Nyt kilpailemaan ”pääsee” entinen poliisi Ben Richards, joka yritti puolustaa sorrettuja ja nälkäisiä kansalaisia. Nyt massamurhaajaksi lavastettua ja vankilaan passitettua Richardsia odottaa varma tv-tuotannon suunnittelema verinen loppu. Vai ovatko he tällä kertaa aliarvioneet kilpailijan, jolla ei todellakaan ole mitää hävittävää.”

Ja koko TOP 10 näyttää tänään tältä:

1. Top Gun: Maverick
2. Rebel Moon – Part 1: A Child of Fire
3. Elvis
4. The Running Man
5. Leave the World Behind
6.Kryptohuijaus
7. The Batman
8. Infinite Storm
9. Risto Räppääjä ja viileä Venla
10. Kiitos ja anteeksi