Uusimmat

Avengers: Infinity Warin loppu oli Captain American syy, latasi The Marvels -ohjaaja

Kuva: © Marvel Studios 2018

08.11.2023 13:10 Muropaketin toimitus

The Marvels -elokuvan ohjaaja Nia DaCosta syyttää Captain Americaa Avengers: Infinity Warin tapahtumista.

Avengers: Infinity War -elokuva hätkäytti Marvel-faneja aikoinaan tuttujen sankareiden hävittyä taistelussa Thanosille. The Marvels -ohjaaja Nia DaCostan mielestä tuo häviö oli Captain American syy.

DaCosta kommentoi Phase Zero -podcastin haastattelussa, että Infinity Warin lopun tapahtumat johtuivat Captain Americasta.

“Syy siihen, miksi se oli hänen syynä, johtuu siitä, että hän on niin uskomaton sankari. Hän sanoo, että ketään ei uhrata ja että aina pitää löytyä jokin muu keino. Mutta hän oli väärässä. Ja sitten hän oli myös lopulta oikeassa [..] Mutta tämä on se, mikä tekee hänestä niin hyvän hahmon, ja luulen, että MCU:n ensimmäisen vaiheen suosio johtui juuri siitä, että hahmot olivat niin aitoja ja niissä oli järkeä. Kaikissa hahmojen päätöksissä, vaikka niiden kanssa ei olisikaan ollut samaa mieltä, oli täydellisesti järkeä. Joten vaikka syytän häntä, myös ymmärrän häntä”, DaCosta kommentoi.

Katso haastattelu tästä videosta:

MCU:n uusin elokuva The Marvels saa ensi-iltansa Suomessa tänään. Pääosia DaCostan ohjaamassa seikkailussa esittävät Brie Larson, Teyonah Parris ja Iman Vellani.

LUE MYÖS: Arvostelu | The Marvels ei Marvel Studiosia pelasta, mutta suunta on sentään oikea