Uusimmat

Barbie-ohjaaja tekee seuraavaksi Netflixille kalliin fantasiaelokuvan – “Olen siitä aika kauhuissani”

Ohjaaja Greta Gerwig / Kuva: Jaap Buitendijk © 2023 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

11.01.2024 17:00 Muropaketin toimitus

Ohjaaja Greta Gerwig suuntaa Barbien maailmasta seuraavaksi Narnian tarinoiden pariin.

Netflix hankki viime vuonna oikeudet C.S. Lewisin kirjoittamaan klassikkoon Narnian tarinat. Uuden elokuvaversion tuosta fantasiaseikkailusta ohjaa Barbie-huuman jälkeen Greta Gerwig.

Gerwig kertoo olevansa tilanteesta hieman kauhuissaan, uutisoi Deadline.

“Olen aika kauhuissani, sillä arvostan Narniaa niin paljon. Rakastin sitä lapsena. [..] Minua aidosti jännittää tehdä tätä. Ja tuntuu, että tämä on juuri kaiken sen jännittämisen arvoinen asia. Ei-brittinä tunnen halua tehdä kaiken oikein… samaan tapaan kuin amerikkaisten tehdessä Shakespearea, siinä on mukana kunnioitusta ja tunne, että tämä pitää hoitaa erityisen hyvin, koska kyseessä ei ole oman maan kansalainen.”

Gerwigin ohjaaman elokuvan näyttelijöitä ei ole vielä paljastettu.

Se tulevasta elokuvasta jo tiedetään, että se ei ole jatko-osa vuosina 2005-2010 julkaistuille Narnia-elokuville. Tuolloin The Lion, the Witch and the Wardrobe (2005), Prince Caspian (2008) ja The Voyage of the Dawn Treader (2010) muodostivat kolmen elokuvan kokonaisuuden, joista kaksi ensimmäistä ohjasi Andrew Adamson ja kolmannen Michael Apted.

Aiempien elokuvien keskeisissä rooleissa nähtiin Georgie Henley, Skandar Keynes, William Moseley, Anna Popplewell, Ben Barnes, Will Poulter, Tilda Swinton ja Aslanille äänensä antanut Liam Neeson. Nämä elokuvat löytyvät suoratoistossa Disney+:sta.