Uusimmat

Chris Hemsworth halusi Kevin Costnerin elokuvaan – Costner päätti näytellä roolin itse

Kuva: Jasin Boland © 2023 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

17.04.2024 12:00 Muropaketin toimitus

Seuraavaksi Chris Hemsworth nähdään valkokankailla Furiosa: A Mad Max Saga -elokuvan pahiksena.

Chris Hemsworth tunnetaan Marvel Studiosin Thorina ja jatkossa myös Mad Max -pahiksena. Entertainment Tonightin haastattelussa australialaisnäyttelijä kertoo pyrkineensä lähes epätoivoisesti mukaan Kevin Costnerin elokuvaan, mutta jääneensä siitä rannalle.

“Kerran oli elokuva, jonka käsikirjoituksen luin ja johon rakastuin ja ajattelin, että tuon haluan tehdä. Mutta sitten joku sanoi, että Kevin Costner näyttelee sen roolin. Haluaisin niin olla hänen ohjaamassaan elokuvassa. Hitto, yritin tunnin ajan vakuutella häntä eräänä päivänä ja hän vaan sanoi, että hei penska, minä teen sen itse”, Hemsworth selittää.

Hänen mukaansa Costner oli kommentoinut, että niin pitkään kun hän on tarpeeksi nuori näyttelemään roolia itse, hän myös tekee niin. Ja kehottanut Hemsworthia “odottamaan omaa vuoroaan”.

Hemsworth ei paljasta, mikä Costnerin elokuva oli kyseessä.

Costnerilta on tulossa kesällä elokuvateattereihin elokuva Horizon: America Saga – Chapter 1. Hemsworth nähdään Dementus-pahiksen roolissa 24. toukokuuta ensi-iltansa saavassa Furiosa: A Mad Max Sagassa.