Uusimmat

Furiosaan kuvattiin rujo silpomiskohtaus, mutta valmiissa elokuvassa sitä ei nähdä

Kuva: © 2024 Warner Bros. Feature Productions Pty Limited and Domain Pictures, LLC.

23.05.2024 19:00 Muropaketin toimitus

Anya Taylor-Joyn ja Chris Hemsworthin tähdittämä Furiosa: A Mad Max Saga saa ensi-iltansa huomenna perjantaina.

Sisältää spoilereita!

Pitkään odotettu Mad Max: Fury Road -elokuvan esiosa Furiosa saapuu valkokankaille vihdoin tällä viikolla. George Millerin ohjaamassa, Anya Taylor-Joyn ja Chris Hemsworthin tähdittämässä elokuvassa on jälleen luvassa runsaasti maailmanlopun jälkeistä toimintaa ja väkivaltaa.

Väkivaltaa olisi voinut olla hiukkasen enemmänkin, ainakin jos Taylor-Joy olisi saanut päättää. GQ:n haastattelussa näyttelijä paljastaa pyytäneensä Milleriä lisäämään elokuvaan silpomiskohtauksen, missä Furiosa leikkaa Hemsworthin esittämältä Dementukselta kielen irti.

“Minulle oli todella tärkeää, että Furiosan ja Dementuksen välinen yhteenotto on fyysinen ja että voitto todella näyttää ansaitulta. Elokuva tarvitsi sitä, Furiosa tarvitsi sitä. Mielestäni siinä todella on jotain, kun näkee tämän hahmon muuttuvan joksikin enemmän lihalliseksi”, Taylor-Joy kertoo.

Miller suostui Taylor-Joyn vaatimukseen kohtauksen kuvaamisesta, mutta valmiiseen elokuvaan kohtaus ei kuitenkaan päässyt. Tosin liekö Dementuksen nykyinen kohtalo lainkaan sen parempi…

Muropaketin arvostelussa Furiosa sai neljä tähteä:

Arvostelu | Furiosa on upea toimintaelokuva, jota katsoessa Mad Maxia ei tule ikävä