Uusimmat

Cocaine Bear -elokuvan juliste esittelee kokaiinista seonneen karhun – Ohjaaja: “Tämä saattaa olla urani loppu”

13.02.2023 12:25 Muropaketin toimitus

Cocaine Bear

Helmikuun 24. päivä ensi-iltansa saavasta Cocaine Bearista ei julkaistu Super Bowlissa uutta traileria, vaikka moista odotettiin. Uusi juliste sentään on nyt maailmalle esitelty.

Cocaine Bearin Super Bowl -henkinen juliste näyttää tältä:

Cocaine Bear

Cocaine Bear on vuonna 1985 sattuneen tositapauksen innoittama tarina huumeita salakuljettaneen lentokoneen putoamisesta, kadonneesta kokaiinista ja mustakarhusta, joka pisteli kamat poskeensa. Sekopäisessä trillerissä poliisit, rikolliset, turistit ja teinit suuntaavat georgialaiseen metsään, jossa yli 200-kiloinen huippupeto on syönyt valtavat määrät kokaiinia ja riehuu kokkelipäissään kamaa ja verta janoten.

Vaikuttaa siltä, että Cocaine Bear on melkoisen villi trippi, ja myös ohjaaja on asiasta hyvin tietoinen asiasta. Elizabeth Banksin mukaan etenkin leffan loppu on hurjanpuoleinen.

”En suosittele ketään tekemään niin, mutta jos etsii netistä, miltä eläinten hyökkäykset ihmisten kimppuun näyttävät, löytää aika saatanan rankkaa kamaa. Rakastan itse gorea. Vartuin Evil Deaddin ääressä. […] Cocaine Bear saattaa kuitenkin tehdä lopun urastani”, näyttelijänäkin tunnettu Banks totesi Variety-lehden haastattelussa.

Cocaine Bearin ikäraja tulee olemaan Suomessa K16, mikä kertoo osaltaan elokuvan verisyydestä.

Muropaketin lukijat pääsevät katsomaan Cocaine Bearin ennen muita. Lue aiheesta lisää täältä:

Kilpailu | Jaossa 180 lippua Cocaine Bear -elokuvan ennakkonäytökseen 23.2.2023