Mainos

Cocaine Bear ensi-illassa 24. helmikuuta – Uutuuselokuvassa kokkelikontio riehuu metsässä verta janoten

19.02.2023 16:00 Muropaketin toimitus

Cocaine Bear

Muropaketin kilpailussa jaettiin 180 lippua Cocaine Bearin ennakkonäytökseen, joka järjestetään Helsingissä ennen virallista ensi-iltaa. Liput löysivät ottajansa nopeasti, mutta pian Cocaine Bearia pääsee katsomaan ympäri Suomea, kun elokuva saapuu teattereihin perjantaina 24. helmikuuta. 

Cocaine Bear on vuonna 1985 sattuneen tositapauksen innoittama tarina huumeita salakuljettaneen lentokoneen putoamisesta, kadonneesta kokaiinista ja mustakarhusta, joka pisteli kamat poskeensa. Sekopäisessä trillerissä poliisit, rikolliset, turistit ja teinit suuntaavat georgialaiseen metsään, jossa yli 200-kiloinen huippupeto on syönyt valtavat määrät kokaiinia ja riehuu kokkelipäissään kamaa ja verta janoten.

Elizabeth Banksin (Charlien enkelit, Pitch Perfect 2) ohjaaman ja Jimmy Wardenin (The Babysitter: Killer Queen) käsikirjoittaman Cocaine Bearin pääosissa nähdään Keri Russell, Margo Martindale, Ray Liotta, Alden Ehrenreich, O’Shea Jackson Jr., Jesse Tyler Ferguson, Kristofer Hivju, Kahyun Kim, Christian Convery, Brooklynn Prince ja Scott Seiss.

Cocaine Bearin ikäraja on Suomessa K16.

Nyt Leffaan -sivustolta löydät kaikki Cocaine Bearia esittävät elokuvateatterit 

Cocaine Bear