Uusimmat

Daniel Radcliffe uskoi Alan Rickmanin vihaavan häntä kolmen Harry Potter -elokuvan ajan – sitten tapahtui ratkaiseva muutos

Kuva: © 2004 Warner Bros. Entertainment Inc.

12.04.2024 11:40 Muropaketin toimitus

Harry Potter -tähti Daniel Radcliffen lapsuuteen ja nuoruuteen kuului keskeisenä ihmisenä Alan Rickman.

Daniel Radcliffe vieraili Happy Sad Confused -podcastin vieraana keskustelemassa uudesta Broadway-musikaalistaan Merrily We Roll Along. Keskustelussa sivuttiin myös Radcliffen Harry Potter -uraa ja työskentelyä yhdessä nyt jo edesmenneen Alan Rickmanin kanssa.

Rickman esitti Potter-elokuvissa Harryn tiukkaeleistä professori Severus Snapea, jota etenkin alussa voi pitää jopa Harryn kiusaajana.

Juontaja Josh Horowitz näytti Radcliffelle pätkän kymmenen vuoden takaisesta keskustelustaan Rickmanin kanssa ja Radcliffe liikuttui tästä kovin ja kertoi, ettei ollut nähnyt haastattelua aiemmin.

“Minä niin pelkäsin Alan Rickmania. Kuinka voisi olla pelkäämättä, kun kuulee tuon äänen? Sitä on ihan unohtanut miten matala hänen äänensä on, ennen kuin se suorastaan kaikuu sinun lävitsesi. Pelkäsin häntä niin paljon kolmen ensimmäisen elokuvan ajan. Ajattelin, että hän vihaa minua. Jossain vaiheessa hän ymmärsi, että todella haluan tehdä tätä ja työstää itseäni.”

Harry Potter -elokuvien jälkeen Rickmanista tuli yksi Radcliffen suurimpia tukijoita, joka kävi katsomassa hänen jokaisen näytelmänsä, ja keskusteli niistä hänen kanssaan jälkeen päin.

Rickman kuoli vuonna 2016. Hän oli kuollessaan 69-vuotias.

Katso Radcliffen koko haastattelu tästä videosta, jossa mukana ovat myös hänen Merrily We Roll Along -kollegansa Jonathan Groff ja Lindsay Mendez.

Kaikki Harry Potter -elokuvat ovat katsottavissa suoratoistossa HBO Maxista.