Uusimmat

Daredevil-tähti uskoi Kingpinin näyttelijän seonneen: “Hän vain jankkasi, miten palaamme vielä rooleihimme”

Charlie Coxin esittämä Daredevil tv-sarjassa She-Hulk © Disney

24.11.2023 18:00 Muropaketin toimitus

Charlie Cox palaa Daredevilin rooliin omassa Daredevil: Born Again -sarjassaan, mutta hänet nähdään sitä ennen jo Marvel-sarjassa Echo.

Charlie Coxin esittämän Daredevilin omaa sarjaa saadaan vielä odotella tovi. Rakastettu juristisankari piipahtaa sitä ennen kuitenkin mukana jo alkuvuodesta 2024 Disney+:lla alkavassa Marvel-sarjassa Echo, jossa nähdään myös Vincent D’Onofrion esittämä Kingpin.

Cox kertoo Wales Comic Conissa järjestetyssä haastattelussa, ettei hän uskonut enää palaavansa Daredevilin rooliin sen jälkeen, kun Netflix lakkautti sarjan kolmen tuotantokauden jälkeen.

“Vincent [D’Onofrio], joka esittää Wilson Fiskiä, jankkasi minulle aina puhelimessa, että hän on ihan varma, että meidät vielä kutsutaan takaisin. Minä ajattelin aina, että kaveri on ihan seonnut, että hänen pitäisi jo osata päästää irti”, Cox kertoo.

Hän selittää aidosti luulleensa kaiken olleen ohi.

“Luulin oikeasti että se laiva oli jo lähtenyt. Luulin, että kaikki on ohi. Daredevilin lakkauttamisesta oli silloin kulunut pari vuotta. Mutta en tuolloin tiennyt, että sen tiimoilta oli embargo. Lakkauttamisen jälkeen oli tietty aika, muistaakseni pari vuotta, ennen kuin Disney ja Marvel saivat olla meihin yhteydessä.”

Katso koko haastattelu (jolla kuullaan myös muita hauskoja yksityiskohtia Coxin matkasta Daredevilin maailmaan) tästä videosta:

Echo alkaa Disney+:ssa alkuvuodesta 2024.