Uusimmat

Dave Bautistasta ei tule Batman-pahista: “James Gunn aikoo käynnistää koko DC-elokuvamaailman alusta”

31.01.2023 19:00 Muropaketin toimitus

Dave Bautista olisi halunnut Banen rooliin DC-elokuvissa.

Guardians of the Galaxy -tähti Dave Bautista on ajanut jo jonkin aikaa läpi ajatusta, että hänestä tulisi DC-elokuvien seuraava Batman-pahis Bane. Näin ei kuitenkaan tapahdu, paljastaa näyttelijä Insiderin haastattelussa.

Hän kertoo keskustelleensa asiasta jo vuosien ajan DC:n elokuvauniversumia nykyisin luotsaavan James Gunnin kanssa.

“Olen keskustellut siitä Jamesin kanssa, mutta luulen, että hän haluaa käynnistää koko DC-elokuvamaailman alusta, nuoremmin ja tuoreemmin, ja uskon, että sitä myös tarvitaan. Jotta DC-universumi saadaan elvytettyä, pitää aloittaa kokonaan alusta, ja nuoremmilla näyttelijöillä. Pitää suunnitella seuraavaa 15 vuotta ja eihän se onnistu minun kanssani. Ymmärrän sen”, Bautista kommentoi.

“Arvostan sitä, koska en myöskään halua esittää hahmoa, jolle en tuo mitään arvoa. Enkä usko, että tässä vaiheessa uraani voisin tehdä oikeutta Banelle.”

Aiemmin Banen roolissa on nähty Tom Hardy, joka esitti hahmoa Christopher Nolanin Yön ritari -trilogian viimeisessä osassa.

Bautistan voi nähdä valkokankailla jo tällä viikolla, sillä hän esittää keskeistä roolia perjantaina ensi-iltansa saavassa M. Night Shyamalan -jännärissä Knock at the Cabin. Myöhemmin keväällä (5. toukokuuta) julkaistaan myös Guardians of the Galaxy, vol. 3.