Uusimmat

Elisa Viihde Viaplay julkaisi yhden viime vuosien haukutuimmista elokuvista – Tätä on aniharva kriitikko julkisesti kehunut

11.01.2021 08:34 Muropaketin toimitus

Tom Hooperin vuonna 2019 valmistunut Cats-musikaali muodostui nopeasti kulttiklassikoksi, mutta ei suinkaan hyvässä mielessä. Tanssivien ja laulavien ihmiskissojen karkelointi on viime vuosien parjatuimpia kalkkunoita, eikä edes elokuvan näyttelijät ole olleet siitä innoissaan.

Cats piipahti Suomen valkokankailla ennen koronapandemiaa, mutta taisi jäädä aika monelta väliin, kiitos viidakkorummun tylyn kuminan ja murskakritiikkien. Nyt elokuvan voi kuitenkin halutessaan katsoa kotioloissa, sikäli kun kalkkuna maittaa; Cats on lisätty Elisa Viihde Viaplayn valikoimaan, ja sen voi katsoa palvelusta kuukausimaksua vastaan.

Rotten Tomatoesissa Cats on saanut luokituksen ”tuore” vain 20 prosentilta kriitikoista. Metacriticin puolella arvosana on hieman parempi, 32/100. Luvut eivät ole kehuvia, mutta arvioiden ja lehtijuttujen perusteella silti korkeampia kuin kuvitella voisi.

Alla sekä studion julkaisema traileri että Screen Junkiesin rehellinen traileri selventämään, onko Cats elokuva, johon haluat aikaasi uhrata…