Uusimmat

Emily Blunt on täysin kyllästynyt vahvoihin naishahmoihin: “Se on pahinta, mitä käsikirjoituksessa voi lukea”

15.11.2022 19:30 Muropaketin toimitus

Näyttelijä Emily Blunt haluaa esittää monipuolisempia naishahmoja kuin pelkät “vahvat naiset”. Parhaillaan hän esittää pääosaa Prime Videon uudessa western-sarjassa The English.

Hiljainen paikka -elokuvistakin tuttu Emily Blunt nähdään parhaillaan Amazon Prime Videossa julkaistun uutuussarjan The English pääosassa. Hän esittää 1800-luvun lopun Amerikkaan sijoittuvassa western-sarjassa englantilaista lady Cornelia Lockea.

The Telegraphin haastattelussa (NME:n kautta) Blunt kertoo viehättyneensä hahmonsa salaisemmasta puolesta ja selittää kyllästyneensä käsikirjoitusten “vahvoihin naishahmoihin”.

“Rakastan hahmoja, joilla on salaisuuksia. Rakastan Cornelian joustavuutta, toiveikkuutta ja vilpittömyyttä. Pahinta on avata käsikirjoitus ja lukea sanat ’vahva naispääosa’. Se saa minut pyörittelemään silmiäni ja jättämään sen saman tien kesken. Minua niin kyllästyttää”, Blunt kertoo.

“Nuo roolit on kirjoitettu niin ilmeettömiksi. Sitä viettää koko ajan näyttelemällä kovaa ja sanomalla kovia asioita.”

Elokuvapuolella Blunt nähdään seuraavaksi Christopher Nolanin ohjaamassa Oppenheimerissa. Katso The Englishin traileri ja Oppenheimerin teaseri alla olevista videoista: