Uusimmat

Emma Stonen kehutun Poor Things -elokuvan voi nyt katsoa kotona Suomessa

Kuva: © 2024 20th Century Studios

05.03.2024 09:30 Muropaketin toimitus

Yorgos Lanthimosin ohjaaman ja Emma Stonen tähdittämän Poor Thingsin voi nyt ostaa Suomessa omakseen digitaalisessa formaatissa.

Peräti 11 Oscar-ehdokkuutta napanneessa Poor Things -elokuvassa Emma Stonen esittämä Bella on nuori nainen, jonka nerokas mutta omintakeinen tiedemies tri Godwin Baxter (Willem Dafoe) herättää henkiin.

Aluksi Bella on innokas opettelemaan elämää Baxterin siipien suojassa. Elämänjanossaan hän kuitenkin karkaa sliipatun ja paheellisen lakimiehen Duncan Wedderburnin (Mark Ruffalo) mukana myrskyisälle matkalle halki mantereiden. Sen myötä aikansa ennakkoluulot karistaneesta Bellasta kasvaa vankkumaton vapauden ja tasa-arvon puolustaja.

Arvostelu | Poor Things on räävitön aikuisten satu, jota Emma Stone kantaa upeasti

Poor Thingsin digimyyntiversion voi hankkia omakseen nettivuokraamoista noin 15 euron hintalapulla. Vuokralle Poor Things tulee tiistaina 19. maaliskuuta, ja fyysiset tallenteet saapuvat kauppoihin maanantaina 25. maaliskuuta.

Disneyn omistaman Searchlight Picturesin elokuvana Poor Things saapunee ennen pitkää Disney+:n valikoimaan, mutta päivää ei ole vielä paljastettu.