Uusimmat

Fani huomasi The Batmanista yksityiskohdan, joka on mennyt varmasti melkein kaikilta ohi – “Täysin oikea havainto”, ohjaaja vahvisti

19.04.2022 17:00 Muropaketin toimitus

Matt Reevesin ohjaama The Batman on tällä viikolla lisätty HBO Maxin ohjelmistoon.

Sisältää spoilereita!

The Batman on nyt katsottavissa suoratoistona HBO Maxissa, mikä tarjoaa faneille paremman mahdollisuuden piilotettujen kohtausten etsintään. Yhden tällaisen on toisella katsomiskerralla löytänyt haukankatseinen katsoja.

Elokuvan lopussa selviää, että Paul Danon esittämä Arvuuttaja onkin asunut koko ajan Iceberg Loungea vastapäätä, valmiina ryhtymään taisteluun Carmine Falconea vastaan. Elokuvassa reilun puolen tunnin kohdalla nähdään kohtaus, missä Iceberg Loungea vastapäisen talon ikkunassa nähdään mieshahmo – asia, mihin tuskin ensimmäisellä katsomiskerralla kiinnittää mitään huomiota.

Elokuvan loppu asettaa tämän kuitenkin uuteen valoon. Nyt myös elokuvan ohjannut Matt Reeves on vahvistanut, että fani oli oikeassa: kyseessä todellakin on Falconea kyttäävä Arvuuttaja.

LUE MYÖS: Arvostelu | The Batman on todella synkkä psykologinen trilleri, jonka pääosaan Robert Pattinson sopii erinomaisesti

Muropaketin uusimmat