Uusimmat

Game of Thronesin tekijöiden uusi Netflix-sarja on nyt nähty – ei 3 Body Problem mikään totaalinen katastrofi tunnu olevan

Kuva: © Netflix

11.03.2024 08:00 Muropaketin toimitus

Game of Thronesin luoneiden David Benioffin ja D. B. Weissin sekä Alexander Woon uutuussarja 3 Body Problem alkaa Netflixissä 21. maaliskuuta. Maailmalla kriitikot ovat jo päässeet tutustumaan scifi-uutuuteen.

Arvioita summaavalla Rotten Tomatoes -sivustolla 3 Body Problemista on julkaistu jo 21 arviota – joukossa sellaisia arvovaltaisia medioita kuin Collider, Empire, The Hollywood Reporter, Total Film, Rolling Stone, Deadline ja Variety.

Ensimmäisen arvioerän jälkeen Netflixin uutuussarjan tuoreusaste on 71 prosenttia.

Ihan kohtalainen tulos, mutta ei varsinaisesti saa sukkia pyörimään jaloissa.

Suomalaismedioille ei 3 Body Problemia ole vielä esitetty, ja näin ollen myös Muropaketin arvio julkaistaan vasta lähempänä sarjan julkaisupäivää.

Cixin Liun tieteisromaaneihin pohjautuvassa sarjassa ”viisi nerokasta ystävystä tekee luonnontieteitä mullistavia havaintoja ympäri maailmaa useiden vuosikymmenien aikana ja löytää maailmaa uhkaavan eksistentiaalisen vaaran.”

Tarinan päähahmoja esittävät Benedict Wong, Jess Hong, Jovan Adepo, Eiza González, John Bradley, Alex Sharp, Rosalind Chao, Zine Tseng, Jonathan Pryce, Ben Schnetzer, Liam Cunningham, Marlo Kelly, Sea Shimooka, Saamer Usmani ja Eve Ridley.

3 Body Problemin ensimmäinen tuotantokausi koostuu kahdeksasta jaksosta. Netflixille ominaisesti ne julkaistaan kaikki kerralla.