Uusimmat

“Tarina viedään loppuun” – Netflix lupasi uudelle scifi-sarjalle jatkoa ja nyt selvisi, mitä se käytännössä tarkoittaa

Kuva: Netflix © 2023

22.05.2024 17:00 Muropaketin toimitus

Netflixin tieteissarja 3 Body Problem saa jatkoa.

Cixin Liun scifiromaaneihin pohjautuvasta 3 Body Problem -sarjasta julkaistiin ensimmäinen kausi Netflixissä tänä keväänä. Game of Thronesista tuttujen David Benioffin ja Dan Weissin luomalle sarjalle on jo Netflixin puolelta luvattu jatkoa, mutta hyvin epämääräisesti.

Netflix on luvannut, että sarja saa “lisäjaksoja” ja että se “viedään loppuun saakka”.

Lisäjaksot voivat tarkoittaa mitä tahansa parista jaksosta pariin tuotantokauteen ja moni sarjan ystävä onkin ollut huolestunut siitä, mitä Netflix oikein meinaa.

The Hollywood Reporterin haastattelussa sarjan tekijät vakuuttelevat, että sarjalla on kaikki hyvin. Keskustellessaan jatkosta he käyttävät uutisen mukaan monikkoa puhuessaan tulevista kausista. Tarkkoja lukuja heiltäkään ei kuitenkaan vielä irtoa.

“Tiesimme aloittaessamme, kuinka monta tuntia tarvitsemme tarinan kertomiseen kokonaan, koska meillä on roadmap olemassa ihan loppuun saakka. Ja meillä on nyt kaikki sitä varten, että saamme tarinan loppuun niin kuin sen alun perin suunnittelimme”, Weiss kertoo.

“Olemme nyt siinä hetkessä, missä pääsemme kertomaan tarinan loppuun ja kyllä, meille on luvattu tarpeeksi aikaa lopun kertomiseen sillä tavalla kuin haluamme, ja olemme siitä kiitollisia”, Benioff jatkaa.

Ensimmäinen kausi kattoi Linin romaanitrilogiasta ensimmäisen kirjan.

LUE MYÖS: Arvostelu | 3 Body Problem on yllättävän hyvä Netflix-sarja kovan scifin ystäville