Uusimmat

Netflix lykkäsi 3 Body Problem -sarjan julkaisua kuukausilla vain yhden kohtauksen takia

Kuva: © Netflix

27.03.2024 09:30 Muropaketin toimitus

3 Body Problem -tieteissarja oli julkaisuvalmis jo viime kesänä.

Netflixin 3 Body Problem -tieteissarjan luojat ja showrunnerit David Benioff, Dan Weiss ja Alexander Woo kertovat The Hollywood Reporterin jutussa jättituotannon julkaisua siirretyn yli puolella vuodella vain yhden kohtauksen takia.

3 Body Problem oli julkaisuvalmis jo kesällä 2023, mutta tekijät tahtoivat lisätä mukaan yhden kohtauksen, joka avaa päähenkilöiden välisiä suhteita, suurempia juonikuvioita ja korkealentoisia ideoita tarkemmin ennen syväsukellusta scifi-maailmaan. Ilman sitä alku oli tekijöiden mukaan liian sekava.

Kyseessä on ensimmäisen episodin alkupuolella nähtävä kohtaus, jossa Auggie (Eiza González) ja Jin (Jess Hong) istuvat baarissa. Naisten välinen keskustelu avaa sarjan pääteemoja ja tarjoaa melkoisen määrän ekspositiota suht’ luontevasti. Normaalisti yhden viiden minuutin mittaisen kohtauksen lisäkuvauksissa ei tietenkään kestä kuukausia. Pitkän myöhästymisen aiheutti Hollywoodin lakot.

”Saimme kohtauksen kirjoitettua päivää ennen lakkojen alkua. Se oli kirjaimellisesti vain viiden sivun mittainen, mutta mielestämme todella tärkeä lisä. Netflix suhtautui asiaan ihailtavasti. He olisivat aivan hyvin voineet vain todeta, että sarja on valmis, eikä se tarvitse viiden minuutin lisäkohtausta, jossa kaksi hahmoa vain puhuvat baarissa”, Weiss kertoo.

Muropaketin arvostelussa 3 Body Problemin todettiin olevan kaikkea muuta kuin täydellinen sarja. Netflixin omalla asteikolla se ansaitsi kuitenkin kehut:

Arvostelu | 3 Body Problem on yllättävän hyvä Netflix-sarja kovan scifin ystäville