Uusimmat

George Lucas paljasti toteutumatta jääneet Star Wars -suunnitelmansa: ”Totta kai fanit olisivat vihanneet näitä elokuvia”

14.06.2018 06:30 Muropaketin toimitus

George Lucas on paljastanut James Cameronille, millainen Star Warsin kolmannesta trilogiasta olisi tullut, jos hän ei olisi myynyt Lucasfilmiä Disneylle ja olisikin tehnyt elokuvat itse.

James Cameron’s Story Of Science Fiction -tv-sarjan oheiskirjassa George Lucas kertoi hahmotelleensa Episodeille VII-IX seuraavanlaista tarinaa:

”Olisimme keskittyneet mikrobioottiseen maailmaan. [Minun Star Warsissani] on olemassa maailma, jonka olennot toimivat eri tavoin kuin me. Kutsumme niitä Whillseiksi. Ja nämä Whillsit itse asiassa hallitsevat universumia. Ne saavat ravintonsa Voimasta”.

Kuulostaa melko villiltä, ja tuo mieleen ”midikloriaanit” vuoden 1999 Phantom Menacesta. ”Jedihiukkaset” saivat faneilta lähinnä tyrmistyneen vastaanoton, ja jopa George Lucas itse arvelee, ettei Whillsejä olisi katsottu hyvällä.

”Tietenkin fanit olisivat vihanneet suunnitelmaani, kuten he vihasivat Phantom Menacea ja kaikkea muuta, mutta ainakin olisimme kertoneet koko tarinan alusta loppuun”, Lucas kuittasi karvaasti.