Uusimmat

Gerard Butler hieroi lentokoneesta valuvaa ”vihreää nestettä” naamaansa – pian selvisi, että se oli ehkä elämän pahin virhe

17.01.2023 09:15 Muropaketin toimitus

Plane

Gerard Butlerille tapahtui uutta Plane-elokuvaa tehdessä ikävä kommellus.

Skottinäyttelijä Gerard Butler hieroi vahingossa happoa naamaansa viime perjantaina USA:n ensi-iltansa saaneen Plane-toimintatrillerin kuvauksissa. Tilanne tapahtui, kun Butler esitti korjaavansa lentokoneen jarruja.

”Ihan sama mitä teen, onnistun aina satuttamaan itseäni. Työnsin käteni kahden renkaan väliin teeskennellen tietäväni mitä teen. Joka kerta kun vedin käteni ulos, ne olivat veren ja vihreän nesteen peitossa, okei? En tiennyt mitä tuo vihreä neste oli. Hieroin sitten naamaani ja yhtäkkiä tunsin aineen kurkussani, suussani, nenässäni, silmissäni. Se poltti naamaani. Se todella poltti naamaani”, Butler kertoi Late Night with Seth Meyers -ohjelmassa.

Pian paljastui että ”vihreä aine” oli ruosteen poistamiseen käytettyä fosforihappoa, jota Gerard Butler siis hinkkasi iloisesti naamaansa.

”Paikalla olleet oikeat lentäjät olivat kauhuissaan. Tuntui että palan elävältä. Se oli rajua. Happo poltteli minua tunteja, mutta se oli hyvä asia kohtauksen kannalta.”

Koko haastattelun voi katsoa alta.

Plane-elokuvan saapumisesta Suomeen ei ole vielä tietoa.