Uusimmat

Godzilla x Kong: The New Empiren traileria katsoessa tulee Godzilla Minus Onea ikävä

Kuva: © Warner Bros. Entertainment Inc.

16.02.2024 13:18 Muropaketin toimitus

Godzillalla pitää kiirettä näinä päivinä. Japanilainen Godzilla Minus One julkaistiin loppuvuodesta ja jo huhtikuussa on luvassa Hollywoodissa tuotettu Godzilla x Kong: The New Empire.

Godzilla Minus One oli paras Godzilla-aiheinen elokuva vuosikausiin – joidenkin mielestä ikinä. Tuoreen trailerin perusteella Godzilla x Kong: The New Empire ei tule yltämään samalle tasolle. Luvassa on selvästi isolla rahalla tehtyä mekastusta, mutta ö-luokan juonella, joka saa jo trailerin mitassa pyörittelemään silmiään. No, eipä sillä, että aikaisemmatkaan Godzilla- tai Kong-leffat olisivat olleet Aaron Sorkinin kirjoittamia…

Juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

Eeppinen taistelu jatkuu! Legendary Picturesin elokuvallisen MonsterVersen uusi seikkailu ajoittuu tätä edeltäneen räjähtävän “Godzilla vs. Kong” -kohtaamisen jälkimaininkeihin, jolloin mahtava Kong ja hirmuinen Godzilla saavat vastaansa aiemmin tuntemattoman kolossaalisen haasteen, joka kumpuaa omasta maailmastamme ja uhkaa niiden olemassaoloa—ja samalla koko maailmaa. “Godzilla x Kong: The New Empire” pureutuu entistä syvällisemmin näiden titaanien historiaan ja syntyperään sekä Pääkallosaaren mysteereihin ja syvimpiin salaisuuksiin sen myyttisen taistelun myötä, joka aikanaan on synnyttänyt nämä poikkeukselliset olennot, ja samalla sitoo niiden kohtalon langat koko ihmiskunnan ympärille ikuisiksi ajoiksi.

Adam Wingardin ohjaaman Godzilla x Kongin pääosia esittävät Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Kaylee Hottle, Dan Stevens, Fala Chen ja  Rachel House.

Ensi-ilta on Suomessa pääsiäisviikolla 27. maaliskuuta.