Uusimmat

Harry Potter -tähti Emma Watson paljasti, miksi ei ole tehnyt uutta elokuvaa viiteen vuoteen

04.05.2023 18:00 Muropaketin toimitus

Näyttelijä Emma Watsonin viimeisin elokuva on vuonna 2019 julkaistu, Greta Gerwigin ohjaama Little Women.

Harry Potter -elokuvien Hermionena näyttelijäuransa aloittanut Emma Watson on pitänyt taukoa elokuvista useamman vuoden. Financial Timesin haastattelussa Watson paljastaa, että haluaa nyt odotella rauhassa projektia, joka tuntuu oikealta.

“Rehellisesti sanottuna en ollut oikein onnellinen. Tunsin olevani häkissä. Minusta oli todella hankalaa mennä myymään jotain sellaista, mihin minulla ei itselläni ollut suurtakaan päätäntävaltaa… Minua tavallaan pidettiin vastuullisena ja se tuntui turhauttavalta, koska minulla ei ollut omaa ääntä”, Watson kertoo.

Hän ei ole kuitenkaan jättänyt elokuvia taakseen kokonaan, vaan on esimerkiksi ryhtynyt kokeilemaan ohjaamista ja tuottamista. Näyttelijäksikin hän haluaa vielä joskus palata.

“Kyllä ehdottomasti. Mutta odottelen nyt ihan tyytyväisenä seuraavaa oikealta tuntuvaa projektia. Rakastan sitä mitä teen. Pitää vain löytää jotain sellaista, missä ei tarvitse hajottaa itseään eri kasvoiksi ja ihmisiksi. En halua vaihtaa enää takaisin robottimoodiin.”

Harry Pottereiden jälkeen Watson on näytellyt muun muassa Disney-leffassa Beauty and the Beast, Stephen Chboskyn teinidraamassa The Perks of Being a Wallflower ja Seth Rogen -komediassa This is the End.

Hänen toistaiseksi viimeisin roolinsa oli Meg Marchin rooli Greta Gerwigin ohjaamassa elokuvassa Little Women, joka löytyy suoratoistossa tällä hetkellä HBO Maxista ja Ruudusta.