Uusimmat

HBO Max synnytti someraivon – Uuden suoratoistopalvelun hinnoittelua pidetään epäreiluna vanhoille asiakkaille

26.10.2021 21:53 Muropaketin toimitus

HBO Max aloitti toimintansa Suomessa tänään, eikä kaikki ole mennyt ihan putkeen.

HBO Nordicin korvaavan HBO Maxin sisällöstä on puuttunut sarjojen jaksoja ja muitakin bugeja on ilmennyt. Kaikista eniten asiakkaita on kuitenkin närästänyt HBO Maxin epäreiluna pidetty hinnoittelu: uudet asiakkaat saavat palvelun hintaan 4,49 euroa / kk, kun taas vanhat HBO Nordicin asiakkaat joutuvat HBO Maxiin siirtyessään maksamaan kuukaudesta 8,99 euroa.

”Tuntuu hieman vanhojen asiakkaiden aliarvioimiselta. Kiertotie on kyllä olemassa, sanot vanhan sopimuksen irti ja luot uuden tilin uudella sähköposti tilillä. Mutta miksi pitäisi alkaa kikkailemaan, kun retostelevat, että vanhojen asiakkaiden ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin hakea MAX- appi ja kirjautua vanhoilla tunnuksilla. Kusetuksen haju leijuu vahvana ilmassa. Itse odotan selitystä asiaan. Itse päätin sanoa hei hei HBO:lle jos hyvää selitystä tai muutosta tähän ei tule”, tuskaili eräs palautetta antanut HBO Maxin Facebook-sivulla, eikä ollut suinkaan yksin. Vastaavanlaisia viestejä on lähetetty HBO Maxille jo useita, ja ne ovat keränneet paljon tykkäyksiä.

Toki myös tyytyväisiä asiakkaita on ollut. HBO Maxia on kiitelty esimerkiksi tähän tapaan:

”Tartuin tarjoukseen koska on todella edullinen hinta. Tässä on tietysti hyvä koukku, kun nyt sitä tilausta ei voi koskaan katkaista tai menettää tuon älyttömän hyvän edun. Mutta ajattelen asian niin, että voin 6kk vuodesta olla katsomatta ja hinta on silti sama kuin täydellä hinnalla olisi ollut. 54€ vuodessa on kuitenkin liki ilmaista.”

HBO Max on ilmoittanut lisäävänsä palveluun aktiivisesti sieltä puuttuvia jaksoja ja korvaajansa esimerkiksi vuositilaukseen liittyviä ongelmia. Hinnoittelukysymykseen ei Facebookissa ole kuitenkaan suoraan otettu kantaa. Tarjous on mikä on.

LUE LISÄÄ: Ensituntumat HBO Maxista: ”Teknisesti selvästi HBO Nordicia parempi, mutta sisältöä voisi olla enemmänkin”