Uusimmat

House of Cards -tähti Kevin Spacey ei peittele katkeruuttaan: ”Netflixiä ei olisi edes olemassa ilman minua”

Kuva: © Netflix

27.12.2023 13:52 Muropaketin toimitus

Tänään Kutosella nähtävää Superman Returnsia tähdittävä Kevin Spacey on tullut tutuksi erikoisista videoistaan, joita näyttelijä julkaisee aina jouluisin. Niistä tuoreimmalla entinen House of Cards -tähti on Fox News -kanavalta tutun Tucker Carlsonin ”haastateltavana”.

Alta löytyvällä videolla Kevin Spacey palaa House of Cardsista tutun Frank Underwoodin rooliin ja lähettää kitkeriä terveisiä Netflixin suuntaan:

”On käsittämätöntä, että Netflix päätti katkaista julkisesti välinsä minun kanssani pelkästään syytösten perusteella. Syytösten, jotka on nyt osoitettu vääriksi. Mielestäni ei ole epäilystäkään siitä, että Netflix on olemassa minun ansiostani. Minä nostin palvelun kartalle, ja sitten he koettivat polkea minut maahan”.

Vuosina 2013-2018 julkaistu House of Cards oli Netflixin ensimmäisiä omia sarjoja. Spacey sai potkut sarjasta vuonna 2017 ja joutui maksamaan tuottajille yli 30 miljoonan dollarin korvaukset, kun useat ihmiset syyttivät näyttelijää seksuaalisesta häirinnästä. Viimeisellä kaudella House of Cardsin pääosaa esitti Robin Wright.

Sittemmin Kevin Spacey on vapautunut kaikista syytteistä, kuten näyttelijä itsekin videolla toteaa.