Uusimmat

House of the Dragon -sarjan tuotanto jatkuu, mutta toinen George R.R. Martinin kirjoihin pohjautuva sarja sai kirveestä

11.05.2023 15:00 Muropaketin toimitus

George R.R. Martinin tuotantoon pohjautuva Wild Cards -sarja on peruttu.

Käsikirjoittajien lakko kurittaa parhaillaan Hollywoodia, sillä kaikki käsikirjoittamista tarvitsevat projektit on nyt laitettu tauolle. Valmiiksi kirjoitettujen sarjojen ja elokuvien kuvaukset saavat kuitenkin jatkua, ja näin on laita muun muassa Game of Thrones -spinoffin, House of the Dragonin toisen kauden kanssa.

LUE MYÖS: George R.R. Martin kertoo miten käsikirjoittajien lakko vaikuttaa House of the Dragon -sarjan kakkoskauteen

Kaikki eivät ole yhtä onnekkaita. George R.R. Martin paljastaa blogikirjoituksessaan, että suunniteltu Wild Cards -sarja on nyt saanut kirveestä:

“Peacock on päättänyt jättää Wild Cardsin tekemättä. Harmi. Yritämme löytää sille paikan muualta, mutta vasta kun lakko on ohi.”

Wild Cards on Martinin vetämä fantasiaromaaniprojekti, joka sai alkunsa Martinin ja hänen ystäviensä roolipelistä. Kymmenien osien kokoiseksi paisuneen kirjasarjan ensimmäinen osa (“Wild Cards”) julkaistiin vuonna 1987 ja viimeisin (“Three Kings”) vuonna 2022.

Martinilla on työn alla myös Game of Thronesin maailmaan sijoittuva spinoff nimeltä A Knight Of The Seven Kingdoms: The Hedge Knight. Myös tämän suunnittelu on nyt jäissä lakon takia.

LUE MYÖS: Arvostelu | House of the Dragon on paikoin jopa alkuperäistä Game of Thronesia parempi tv-sarja