Uusimmat

House of the Dragon -tähti Emily Carey pelkäsi sarjan seksikohtauksia Game of Thronesin takia

13.09.2022 17:00 Muropaketin toimitus

Emily Carey esittää House of the Dragon -sarjan alkujaksoissa nuorta Alicent Hightoweria.

Sisältää spoilereita!

Game of Thrones on (surullisen)kuuluisa väkivaltaisista seksikohtauksistaan ja tämä pelotti nuorta Emily Careyta hänen ottaessaan vastaan roolin House of the Dragon -sarjassa.

Carey esittää sarjan alkujaksoissa nuorta Alicent Hightoweria, josta tulee Paddy Considinen esittämän, huomattavasti vanhemman kuningas Viserysin vaimo. Uusimmassa jaksossa nähdään intiimi kohtaus, missä Alicent kylvettää Viserysia ja toisessa kohtauksessa joutuu harrastamaan tämän kanssa seksiä.

Newsweekin haastattelussa Carey kertoo olleensa 17-vuotias saadessaan sarjan käsikirjoituksen luettavakseen ja 18-vuotias sarjan kuvausten aikana. Hän kertoo olleensa peloissaan kyseisistä kohtauksista Game of Thronesin vuoksi.

”Game of Thronesissa oli paljon väkivaltaista seksiä ja se hermostutti minua. Mietin, että apua, mitä ihmettä oikein joudun tekemään tässä sarjassa”, Carey kertoo.

“Siinä vaiheessa en ollut vielä tavannut Paddya, enkä tiennyt miten hyvä tyyppi hän on ja kuinka helppoa kohtausten tekeminen olikaan. Siinä vaiheessa näin vain 47-vuotiaan miehen ja itseni, ja se huolestutti minua”, nuori näyttelijä jatkaa.

Hän selittää hyötyneensä valtavasti asiantuntevan intiimikohtausten koordinaattorin avusta kyseisten kohtausten kuvauksissa.

LUE MYÖS: Arvostelu | House of the Dragon on paikoin jopa alkuperäistä Game of Thronesia parempi tv-sarja