Uusimmat

Hugh Jackman muistaa tarkan hetken, jolloin alkoi katua Wolverinen roolista lähtemistä – ”Ja sitten soitin heti Ryan Reynoldsille”

01.12.2022 08:25 Muropaketin toimitus

Hugh Jackman palaa Wolverinen rooliinsa taas Deadpool 3:ssa.

Hugh Jackman esitti Wolverinea ensimmäisen kerran vuonna 2000 julkaistussa X-Men-elokuvassa. Viimeiseksi kerrakseen hän oli ajatellut jättää vuonna 2017 julkaistun Loganin, mutta tänä syksynä hän paljasti palaavansa hahmoonsa vielä Deadpool 3:ssa.

Deadlinen haastattelussa Jackman kertoo itse asiassa muistavansa tarkan hetken, jolloin hän alkoi katua roolin jättämistä.

“Olin katsonut 20 minuuttia Deadpoolia ja olin ilmoittanut kirjaimellisesti pari viikkoa aiemmin, että Logan tulisi olemaan viimeinen elokuvani. Ja niin olin ihan oikeasti ajatellut. Mutta sitten olin ihan että huhhuh. Olin ajelemassa biitsille, oli elokuun puoliväli, minulla oli viikon loma näytelmästäni (The Music Man Broadwaylla), mikä oli ensimmäinen lomani kahdeksaan, ehkä kymmeneen kuukauteen. Ja silloin se iski, että haluan olla siinä mukana”, Jackman kertoo.

Jackman kertoo soittaneensa Ryan Reynoldsille saman tien kun pääsi biitsille. Näyttelijä vitsailee, että Reynolds oli tuota ennen pyytänyt häneltä joka päivä, että hän palaisi Wolverineksi. Tähän asti hän kuitenkin oli vakaasti päättänyt jäävänsä roolista eläkkeelle.

“Sanoin että nyt riittää. Nyt ihan oikeasti riittää. Ja hän soitti minulle takaisin ja kysyi, että olenko ihan tosissani. Joten joo, olen hirveä pokerin pelaaja”, näyttelijä jatkaa.

Reynoldsin ja Jackmanin yhteinen Deadpool 3 julkaistaan näillä näkymin 6. syyskuuta 2024.