Uusimmat

Huhu: Loput Ihmeotukset on kuopattu – nyt studio haluaa tehdä Harry Potter -elokuvia, joissa Harry Potter on mukana

18.11.2022 19:30 Muropaketin toimitus

Warner Bros haluaa tehdä kaksiosaisen elokuvan Harry Potter -näytelmästä The Cursed Child.

Harry Potter -elokuvien spinoffina syntynyt Ihmeotukset-franchise näyttää nyt kuopatun kokonaan kolmen keskinkertaisesti menestyneen elokuvan jälkeen. Warner Bros. Discoveryn toimitusjohtaja David Zaslav on kuitenkin kommentoinut haluavansa tehdä lisää Harry Potter -elokuvia.

Comicbook Movien kuuleman huhun mukaan studio olisi kiinnostunut tekemään kaksiosaisen elokuvan Harry Potter -näytelmästä Kirottu lapsi, jota esitetään näyttämöillä sekä Lontoon West Endissä että New Yorkin Broadwaylla.

Alun perin J.K. Rowlingin on kerrottu suhtautuneen penseästi Kirotun lapsen elokuvaversioon, koska Jack Thornen kynäilemä näytelmähän ei ole aivan virallinen palanen Potter-kaanonia – tai ainakaan Rowling ei ole tätä koskaan virallisesti vahvistanut. Zaslavin kuitenkin huhutaan yrittävän kääntää Rowlingin mielen suotuisammaksi.

Mikäli Rowling saadaan suostuteltua tähän, jäljelle jää vielä alkuperäisten Potter-näyttelijöiden houkuttelu mukaan. Daniel Radcliffe, Emma Watson ja Rupert Grint ovat kaikki pyrkineet nimittäin luomaan uudenlaista uraa, jotta heitä ei ikuisesti pidettäisi pelkkinä Harry Potter -näyttelijöinä.