Uusimmat

Huhu: Uusi Apinoiden planeetta tulee olemaan elokuvasarjan historian pisin

Kuva: © 2023 20th Century Studios

03.04.2024 08:05 Muropaketin toimitus

Kingdom of the Planet of the Apes saapuu teattereihin toukokuussa.

Kingdom of the Planet of the Apes -elokuvan liput ovat maailmalla jo myynnissä ja useamman elokuvateatteriketjun mukaan luvassa on Apinoiden planeetta -elokuvasarjan pisin leffa.

20th Century Studios ei ole vielä vahvistanut tietoa, jonka mukaan elokuva on 145 minuuttia pitkä. Aiemmista Apinoiden planeetta -elokuvista pisin oli War for the Planet of the Apes 140 minuutin kestossaan.

Kingdom of the Planet of the Apesin virallinen juonikuvaus kertoo seuraavaa:

”Ohjaaja Wes Ball puhaltaa uutta virtaa maailmanlaajuisesti tunnettuun elokuvasarjaan uudella osalla, jonka tapahtumat sijoittuvat tulevaisuuteen muutama sukupolvi Caesarin hallitsijakauden jälkeen, jolloin apinat ovat rauhanomaisesti elävä valtalaji ja ihmiset on pakotettu elämään varjoissa. Uuden itsevaltaisen apinajohtajan rakentaessa imperiumiaan eräs nuori apina lähtee silmät avaavalle matkalle, jonka varrella hän joutuu kyseenalaistamaan kaiken, mitä hänelle on kerrottu menneisyydestä, ja tekemään valintoja, jotka määräävät niin apinoiden kuin ihmistenkin tulevaisuuden.”

Leffaa tähdittävät muun muassa Owen Teague, Freya Allan, Kevin Durand, Peter Macon ja William H. Macy. Ensi-iltansa Kingdom of the Planet of the Apes saa 8. toukokuuta.