Uusimmat

Hyviä uutisia Ben Affleck -faneille: Kuukausi sitten elokuvateattereissa julkaistu Air tulee Prime Videoon jo huomenna

© AMAZON CONTENT SERVICES LLC / Ana Carballosa

11.05.2023 13:30 Muropaketin toimitus

Ben Affleckin ohjaama Air julkaistaan Prime Videossa huomenna perjantaina, 12. toukokuuta.

Amazon Studiosin tuottama urheiluelokuva Air teki kierroksen ensin elokuvateattereiden valkokankailla huhtikuun alussa, mutta nyt Ben Affleckin ohjaama leffa tulee jo suoratoistoon.

Air kertoo tositapahtumiin pohjautuvasti urheilujätti Niken yhteistyöstä koripalloilija Michael Jordanin kanssa, ja kuinka tämä yhteistyö mullisti urheiluvälineiden markkinoinnin ja sponsoroinnin täysin. Keskeisimpiä rooleja elokuvassa esittävät Matt Damon ja Viola Davis. Affleck itse piipahtaa Niken pääjohtajan, Phil Knightin roolissa.

Airin näki Suomen valkokankailla reilu 12 000 katsojaa. Menestys elokuvateattereissa jäi muutenkin suhteellisen vaatimattomaksi: Air keräsi lippukassoilla Box Office Mojon mukaan maailmanlaajuisesti vain reilun 85 miljoonaa dollaria.

Vaatimaton menestys ei kuitenkaan ole merkki siitä, että elokuva olisi huono. Muropaketin arvostelussa Air arvioitiin lähes neljän tähden urheiludraamaksi:

“Amazon Studiosin tuottama Air on varsin miellyttävä yllätys ja yllättävän mukaansatempaava tarina aiheesta, josta ei ihan heti voisi kuvitella innostuvansa – urheilukengän suunnittelusta.”

Lue koko arvostelu:

Ben Affleckin ja Matt Damonin Air on yllättävän hyvä elokuva koripalloilijan kengistä