Uusimmat

Ilouutisia Ninja Turtles -faneille: Uusi elokuva tekeillä ilman Michael Bayn hormonihirviöitä

21.06.2018 07:02 Muropaketin toimitus

Leonardo, Donatello, Raphael ja Michelangelo palaavat valkokankaalle.

Michael Bayn tuottama Teenage Mutant Ninja Turtles sai ensi-iltansa vuonna 2014. Kriitikot ja vanhat Turtles-fanit pääsääntöisesti vihasivat tekelettä, mutta suosio nousi sen verran suureksi, että jatko-osa seurasi perässä vuonna 2016. Se kuitenkin floppasi ja kilpikonnat vaipuivat horrokseen.

Syksyllä 2016 tuottaja Andrew Form ilmoitti, että uusia Ninja Turtles -elokuvia on turha jäädä odottamaan.

”En kuitenkaan sanoisi, etteikö vielä joskus tehtäisi jotain Turtles-aiheista elokuvaa”, tuottaja lisäsi toiveikkaana.

Kommentista ei ole kulunut vielä kahtakaan vuotta, mutta jo nyt Hollywoodissa puuhaillaan uutta Ninja Turtles -leffaa, uutisoi The Hollywood Reporter. Kyseessä ei kuitenkaan ole jatko-osa Bayn tuottamille elokuville, vaan – taas kerran – uusi reboot.

Nähtäväksi jää, millaisen version ensi kerralla saamme nähdä. Innokkaimmat fanit toivoisivat tietenkin Kevin Eastmanin ja Peter Lairdin sarjakuville kumartavaa tummasävyistä ja K16-ikärajaluokituksen leffaa, mutta moista lienee turha odottaa. Niin vankasti Turtlesit on suunnattu lapsikatsojille aina siitä lähtien, kun kaupallinen kulma alkoi dominoida tuotteiden sisältöä – eli liki alusta pitäen.

Uusi Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuva on vasta käsikirjoitusvaiheessa, joten ei ole vielä mitään varmuutta edes siitä, että projekti toteutuu. Joka tapauksessa on selvää, etteivät teini-ikäiset ninjakilpikonnat palaa vielä moneen vuoteen elokuvapalatseihin.

Muropaketin uusimmat