Uusimmat

James Gunn kommentoi Guardians of the Galaxy -elokuvien tulevaisuutta

Kuva: © 2023 Marvel

18.12.2023 15:45 Muropaketin toimitus

Viimeinen James Gunnin ohjaama Guardians of the Galaxy -elokuva julkaistiin keväällä 2023.

James Gunn toi kolmen ohjaamansa Guardians of the Galaxy -elokuvan myötä suhteellisen tuntemattoman Marvel-joukkion kaikkien tietoisuuteen. Viime keväänä julkaistu Guardians of the Galaxy Vol 3 oli kuitenkin Gunnin viimeinen elokuva Marvel Studiosin kanssa.

Nykyisin DC Studiosia yhdessä Peter Safranin kanssa vetävä Gunn ei ymmärrettävästä syystä voi enää työskennellä kilpailijalle, mutta hän silti toivoo Guardiansien saavan jatkoa. Comic Book uutisoi, että Gunn myös uskoo Marvel-pomo Kevin Feigen löytävän hänelle sopivan korvaajan jatkon ohjaajana.

“Olemme Kevinin [Feige] kanssa erittäin hyvissä väleissä. Vaikka kaikki hahmot eivät enää palaa, olisi hienoa jos GotG voisi jatkaa nykyisten näyttelijöiden+ kanssa ja uskon että Kevin pystyy valitsemaan oikean ihmisen tekemään sitä”, Gunn selittää.

Ainakin Zoe Saldana ja Dave Bautista ovat ilmoittaneet, että heidän matkansa Guardiansien riveissä olisi ohi.

Guardians of the Galaxy Vol 3 on katsottavissa suoratoistossa Disney+:sta. Gunn puolestaan puuhaa parhaillaan uuden DC-elokuvien universumin käynnistävää Superman: Legacy -elokuvaa, jonka on määrä saapua elokuvateattereihin vuonna 2025.