Uusimmat

Marvel Studios paljasti, milloin uusin Guardians of the Galaxy -elokuva tulee suoratoistoon

Kuva: © 2023 Marvel

18.07.2023 11:30 Muropaketin toimitus

Guardians of the Galaxy Vol. 3 julkaistaan Disney+:ssa elokuussa.

James Gunnin kolmas ja samalla viimeinen Guardians of the Galaxy -elokuva julkaistiin elokuvateattereissa toukokuussa. Nyt Marvel Studios on paljastanut, että tuo supersankariseikkailu tulee katsottavaksi suoratoistoon Disney+:ssa 2. elokuuta.

Guardians of the Galaxy Vol. 3:ssa nähdään jälleen tutut näyttelijät kuten Chris Pratt, Zoe Saldana, Pom Klementieff, Dave Bautista, Karen Gillan ja Sean Gunn sekä äänirooleja esittävät Bradley Cooper ja Vin Diesel. Uusina kasvoina mukana nähdään muun muassa Will Poulter ja Chukwudi Iwuji.

Muropaketin arvostelussa kolmas Guardians sai suhteellisen suopean vastaanoton:

“Todellista vau-efektiä on vaikea enää saada aikaan, mutta viimeinen Guardians of the Galaxy ajaa omassa roolissaan tehtävänsä tutulla tyylillään loppuun saakka. Pitkään mukana kulkeneelle katsojalle elokuvasta jää suhteellisen tyytyväinen olo, mutta ei näitä enää lisää kaipaamaan jää (vaikkakin Galaksin vartijoita varmasti nähdään omilla tahoillaan MCU-elokuvissa vielä jatkossakin).”

LUE MYÖS: Arvostelu | Guardians of the Galaxy Vol. 3 on James Gunnin tunteikas joutsenlaulu, joka tyydyttänee sarjan faneja