Uusimmat

Jason Statham pettyi uuteen elokuvaansa: “Mihin se kaikki gore ja veri jäi?”

10.08.2018 11:52 Muropaketin toimitus

Jason Stathamin uusin elokuva on esihistoriallisesta tappajahaista kertova The Meg. Elokuvaa markkinoidaan hirmuisen meripedon hammasrivistöllä ja ihmislihalla mässäilyllä, mutta tarjolla on kuitenkin teiniystävällistä purkkaa.

Moni The Megin nähnyt on ollut pettynyt siihen, miten pehmoinen elokuva on kaikista ennakkopuheista huolimatta. Purnaajien joukkoon ovat liittyneet myös Jason Statham ja ohjaaja Jon Turteltaub.

”Olen niin pettynyt siihen, ettei elokuva ollut verisempi ja inhottavampi. On todella traagista, ettemme saaneet tehdä kaikkia niitä kauheita, kuvottavia ja verisiä kuolinkohtauksia, joita olimme suunnitelleet”, Turteltaub purnasi Bloody Disgusting -sivuston haastattelussa.

Samoilla pettyneillä linjoilla on Colliderin haastattelema Statham:

”Käsikirjoitus on ihan erilainen kuin elokuva. Joskus sitä vain ihmettelee, että miten tässä näin kävi? (…) Nyt The Meg on täynnä huumoria, eikä se ole omaan makuuni. Pidän enemmän goresta ja aikuisemmasta kamasta. Olen sen verran vanha, etten voi sanoa miten elokuva kolisee nuoremmalle yleisölle. Olisin varmaan tehnyt elokuvasta sellaisen, ettei monikaan olisi halunnut nähdä sitä. (…) The Megiä katsoessa ei voi olla ajattelematta, missä vitussa kaikki veri on. Elokuvahan kertoo haista”.

The Meg on jo ehtinyt elokuvateattereihin USA:ssa, mutta Suomessa elokuva saa ensi-iltansa vasta 31. elokuuta. Nimeksi tulee Megalodon, ja ikäraja tulee olemaan K12.