Uusimmat

Jason Statham joutui taas pettymään – The Meg 2:n ikäraja paljastaa, ettei kunnon gorea nähdä tälläkään kertaa

18.05.2023 10:17 Muropaketin toimitus

The Meg -jättihaihömpän jatko-osa nähdään elokuussa.

Reilu viikko sitten julkaistu Meg 2: The Trench -elokuvan traileri viittasi siihen suuntaan, että luvassa olisi ensimmäistä elokuvaa verisempää menoa. Pääosanesittäjä Jason Statham joutuu taas pettymään, sillä Warner Bros. -studio ei ota riskiä. The Meg -jatko-osan ikäraja ei ole odotettu K16, vaan tarjolla on taas K12-menoa.

Asian vahvistaa muun muassa IMDb, jonka mukaan Meg 2 on saanut Yhdysvalloissa PG-13-ikärajan, joka vastaa meidän K12-leimaamme.

Jatko-osan on ohjannut normaalisti pienemmän budjetin genre-elokuvia tekevä Ben Wheatley. Hänen aiemmista elokuvistaan esimerkiksi Kill List, High-Rise, A Field in England ja In the Earth ovat todella rankkoja tekeleitä.

Lue myös: Jason Statham pettyi uuteen elokuvaansa: “Mihin se kaikki gore ja veri jäi?”

Meg 2:n käsikirjoituksesta vastaavat Jon Hoeber, Erich Hoeber ja Dean Georgaris.

Stathamin lisäksi elokuvassa esiintyvät muun muassa Wu Jing, Sienna Guillory, Cliff Curtis, Skyler Samuels, Page Kennedy, Shuya Sophia Cai ja Sergio Peris-Mencheta.

Ensimmäinen Megalodon-nimellä Suomessa tunnettu elokuva sai Muropaketin arvostelussa vain 1½ tähteä ja siitä todettiin seuraavaa:

”Megalodon ei ole tarpeeksi tyhmä, eikä tarpeeksi vakava jättimonsterikauhuelokuvaksi. Lapsille tarkoitettuna versiona CGI-hai lähinnä haukotuttaa ainakin aikuista katsojaa”

Arvostelu: Megalodon on jättihaileffaksi aivan liian veretön – ei ihme, että Jason Statham haukkui itsekin omaa elokuvaansa

Meg 2: The Trench saa ensi-iltansa 4. elokuuta.