Uusimmat

Jean-Claude Van Damme lopettaa toimintaelokuvien tekemisen, mutta vielä on luvassa Bloodsportiakin kovempi loppuhuipennus

14.02.2022 05:48 Muropaketin toimitus

Jean-Claude Van Damme täytti viime syksynä 61 vuotta, ja on nyt päättänyt jättää toimintaelokuvien tekemisen nuoremmille.

Deadline-sivuston mukaan Jean-Claude Van Damme tekee enää yhden toimintaelokuvan.

Jeremy Zagin ohjaama What’s My Name? on samanlainen yhdistelmä Jean-Claude Van Dammen omaa elämää ja fiktiota kuin vuoden 2008 JCVD. Oscar-palkitusta Green Bookista tuttu Nick Vallelonga on kirjoittanut leffan käsikirjoituksen yhteistyössä Paul Sloanin kanssa Van Dammen tarinan pohjalta.

What’s My Name?:ssa Van Damme esittää itseään. Elokuvan alussa hän herää auto-onnettomuuden jälkeen koomasta, muistinsa menettäneenä. Tarinan edetessä Van Damme taistelee tiensä kohti identiteettiään ja elämänsä tarkoitusta – ja rökittää samalla aikaisemmista elokuvistaan tuttuja vastustajia, joista Deadline mainitsee Dolph Lundgrenin, Michel Qissin ja Bolo Yeungin.

”Haluan tämän olevan uusi Bloodsport, mutta vielä korkeatasoisempi”, Van Damme on todennut joutsenlaulustaan, joka kuvataan Pariisin katakombeissa ”ja muissa yllättävissä paikoissa”.

Ensi-illan ajankohdasta ei vielä ole tietoa, mutta sitä saadaan varmaankin odottaa vuoteen 2023 asti.