Uusimmat

Oliko ikävä Jim Carreyn lemmikkidekkaria? Uusi Ace Ventura -elokuva on tekeillä Sonicin käsikirjoittajilta

19.03.2021 20:44 Muropaketin toimitus

Sonic The Movie -videopelileffan käsikirjoittaneet Pat Casey ja Josh Miller ovat kirjoittamassa kolmatta Ace Ventura -elokuvaa.

Park Circus -sivustolla on haastateltu Morgan Creek -elokuvayhtiön edustajia, ja samalla on paljastunut, että kolmas Ace Ventura -elokuva on tekeillä.

(Tässä kohtaa Morgan Creekin edustajat teeskentelevät, ettei vuoden 2009 Ace Ventura Jr.: Pet Detective -kalkkunaa koskaan tehty, ja me teemme tässä kohtaa samoin.)

Jim Carreyn ei ole vielä vahvistettu palaavan rooliinsa, mutta haastattelun perusteella kyseessä on nimenomaan Ace Ventura 3, eikä vanhan elokuvan kierrätys.

Tämä viittaa vahvasti siihen, että Carrey on palaamassa lemmikkidekkariksi.

We’re pretty excited about our franchise developments with Exorcist and the Ace Ventura franchise – its noticeable from the 3 million fans chatting on the official Facebook page for Ace Ventura that audiences are clamouring for a 3rd instalment… During COVID, audiences have been in love and are thrilled to have beloved characters brought back with new stories. Ace Ventura will see a new day at Amazon as a major motion-picture/theatrical with the Sonic the Hedgehog writers.

Käsikirjoitusvaiheesta on tunnetusti pitkä matka elokuvan ensi-iltaan, ja koko projekti voi vielä kaatua moneen otteeseen. Ace Ventura 3:a ei siis kannata hengitystään pidätellen odottaa ainakaan vielä tässä vaiheessa.

Mutta jos kaikki menee suunnitelmien mukaisesti, saavat vuosien 1994 ja 1995 komediat jatkoa ennen pitkää vuosikymmenten tauon jälkeen.