Uusimmat

Jopa alkuperäisen Dyyni-elokuvan tähti Kyle MacLachlan odottaa Denis Villeneuven uutta elokuvaa innolla

30.01.2020 13:19 Muropaketin toimitus

Denis Villeneuven ohjaama uusi Dyyni-elokuva on Muropaketin toimituksessa yksi vuoden 2020 odotetuimmista elokuvista. Innoissaan siitä on myös David Lychin ohjaaman elokuvan tähti Kyle MacLachlan.

Twin Peaksistakin tuttu Kyle MacLachlan on antanut IMDb:n haastattelussa täyden hyväksyntänsä uudelle tulkinnalle Frank Herbertin romaanisarjasta.

”Olen hyvin innokas näkemään sen. […] Odotan suurella mielenkiinnolla millainen Denis Villeneuven visio Dyynin tarinasta on. David Lynchilla oli oma tulkintansa, ja olen varma että Villeneuven elokuva on jotain täysin erilaista.”

Vuoden 1984 sai ilmestyessään paljon kritiikkiä osakseen, eikä siitä muodostunut myöskään kaupallista menestystä. David Lynchiä kritisoitiin erityisesti siitä, miten hän ei tehnyt kunniaa lähdemateriaalille. Elokuvan avainrooleissa nähtiin Kyle MacLachlanin lisäksi mm. Patrick Stewart, Brad Dourif, Dean Stockwell, Virginia Madsen, José Ferrer, Sting, Linda Hunt ja Max von Sydow.

Denis Villeneuven elokuva saa ensi-iltansa 18.12.2020. Sen pääosia esittävät Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Zendaya, David Dastmalchian, Stephen McKinley Henderson, Charlotte Rampling, Jason Momoa ja Javier Bardem.

Alla vuoden 1984 Dyynin traileri. Villeneuven versiosta ei ole vielä videoita julkaistu.