Uusimmat

Kuolleista palaavalla Wolverinella on uusi supervoima – erityisen kätevä ruoanlaitossa

07.06.2018 06:20 Muropaketin toimitus

X-Men-mutantti Wolverine palaa Marvelin sarjakuviin ensi syksynä.

Haudasta noussut Wolverine ei ole enää sama mies, joka painui manan majoille vuoden 2014 Death of Wolverine -minisarjassa.

Käsikirjoittaja Charles Soulen mukaan Loganilla on uusia voimia. Niistä näyttävin on kyky kuumentaa adamantiumkynnet hehkuviksi.

Idea kuulostaa ihan älyvapaalta. Annetaan Soulen perustella päätöstään:

”Ajattelin että tässä olisi hyvä tilaisuus tehdä juttuja, jotka saisivat Wolverinen tuntumaan uudelta ja tuoreelta. Jos joku palaa kuolleista, pitäisi sen merkitä jotain. Yksi tämän muutoksen ulkoisista ilmentymistä on se, että nyt Wolverinen kynnet voivat aina välillä kuumentua ulos työntyessä. Ne voivat käydä todella kuumiksi”, Soule intoili Marvel.comissa julkaistussa jutussa.

Pitkään Marvelin sarjakuvia lukeneet arvaavat tietenkin heti, että kuumentuvat kynnet ovat kuvioissa jonkin aikaa, kunnes ne päätetään jättää pois ja Wolverine palauttaa tuttuun peruskaavaansa.

Toivottavasti Wolverine siis ottaa ilon irti uusista ominaisuuksistaan vielä kun voi. Ainakin ruoanlaitossa on kätevää, kun pilkkomisen ja paistamisen voi hoitaa samalla kertaa.

Return of Wolverine -minisarjan ensimmäinen osa ilmestyy syyskuussa. Lehden vaihtoehtoinen kansikuva esittelee hehkuvaa adamantiumia.