Uusimmat

Kuva: Pahista esittävä Idris Elba heiluttelee liekinheitintä ensimmäisessä Fast & Furious -elokuvassaan

27.03.2019 14:33 Muropaketin toimitus

Fast & Furious -elokuvat ovat muodostuneet niin suosituiksi, että elokuussa ensi-iltansa saa ensimmäinen niiden pohjalta tehty spinoff.

Dwayne Johnson ja Jason Statham palaavat rooleihinsa Luke Hobbsina ja Deckard Shawna elokuvassa Fast & Furious: Hobbs & Shaw, joka saapuu Suomen elokuvateattereihin 2. elokuuta.

Leffan virallinen synopsis kuuluu seuraavasti:

”Aina siitä asti kun järkälemäinen Hobbs (Johnson), Yhdysvaltain ulkoministeriön diplomaattisiiven uskollinen agentti, ja lain hämärämmällä puolella operoiva Shaw (Statham), entinen brittiarmeijan eliittisotilas, kohtasivat ensimmäistä kertaa vuonna 2015 Fast & Furious 7:ssa, kaksikko on ollut jatkuvasti turpakäräjillä. Mutta kun geenimanipulaation avulla yli-inhimillisiä voimia saanut anarkisti Brixton (Idris Elba) saa haltuunsa biologisen aseen, joka uhkaa koko ihmiskunnan kohtaloa, kahden vihamiehen on yhdistettävä voimansa päihittääkseen vastustajan, joka saattaa olla heitä kumpaakin kovanaamaisempi. Brixtonin kannoilla on myös älykäs ja peloton MI6:n ex-agentti (The Crown –sarjasta tuttu Vanessa Kirby), joka sattuu myös olemaan Shawn sisko. Fast & Furious: Hobbs & Shaw potkii auki kokonaan uuden oven F&F-universumissa. Tarina vie sankarimme ympäri maailmaa, aina Los Angelesista Lontooseen, Tšernobylin myrkylliseltä laskeuma-alueelta Samoan trooppiseen kauneuteen.”

Hobbs & Shaw’n trailerin perusteella Brixton on lähes sarjisleffasta lainattu ylivoimainen konna, eikä tuore Idris Elbasta julkaistu kuva ainakaan vähennä tätä käsitystä. Siinä Brixton nimittäin heiluttelee liekinheitintä elämää suurempana uhkana elokuvan (anti)sankareille.