Uusimmat

Margot Robbie teki neljä vuotta sitten elokuvan, jonka nimeä kukaan ei osaa vieläkään

Kuva: © Warner Bros. Entertainment Inc.

06.06.2024 08:25 Muropaketin toimitus

Margot Robbien esittämä Harley Quinn oli yksi harvoista onnistuneista asioista vuoden 2016 Suicide Squad -elokuvassa. Niinpä hahmon ympärille rakennettiin itsenäinen jatko-osa Birds of Prey.

Tai oikeastaan Birds of Prey on vain lyhennetty titteli vuoden 2020 supersankarielokuvalle, jonka Kutonen esittää tänään kello 21.00. Margot Robbien tähdittämän leffan koko nimi on Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn), mutta eihän kukaan kutsu sitä tuolla nimellä.

Ihme juttu.

Cathy Yanin ohjaama Birds of Prey ei ole kehnoin DC:n supersankarielokuvista, mutta tuntuu etenkin näin neljä vuotta myöhemmin harvinaisen yhdentekevältä kyhäelmältä, joka ei johtanut mihinkään ja josta ei muista enää mitään.

Virallinen juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Oletko kuullut kertomusta poliisista, laululinnusta, psykopaatista ja mafiaprinsessasta? Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) on vinkeä tarina, jonka Harley kertoo itse, niin kuin vain Harley voi sen kertoa. Kun Gothamin narsistisuudestaan kuuluisa roisto Roman Sionis ja hänen kiihkomielinen kätyrinsä Zsasz ottavat tähtäimeensä nuoren tytön nimeltä Cass, tämän etsintä panee koko kaupungin mullinmallin. Sen myötä Harleyn, Huntressin, Black Canaryn ja Renee Montoyan polut kohtaavat, ja tuo yllättävä nelikko joutuu yhdistämään voimansa tehdäkseen Romanista selvää.”

Margot Robbien lisäksi elokuvaa tähdittävät Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez, Ella Jay Basco, Chris Messina ja Ewan McGregor.

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) löytyy suoratoistona Maxista.