Uusimmat

Marvel-elokuvien suosio on romahtanut – Nyt Disney-pomo Bob Iger kertoi, mistä se johtuu

Kuva: © 2023 MARVEL

01.12.2023 17:00 Muropaketin toimitus

Marvel Studiosin uusin elokuva, The Marvels, on kerännyt tähän mennessä lippukassoilla vain 188 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti.

Marvel Studiosin julkaisemien elokuvien suosio on kuluvana vuonna laskenut kuin lehmän häntä. Viimeisimpänä lippukassoilla on totaalisesti flopannut The Marvels, jonka lippukassatulos maailmanlaajuisesti on jäämässä varsin vaatimattomaksi verrattuna studion aiempiin seikkailuihin.

Disney-pomo Bob Iger kommentoi tilannetta tuoreessa haastattelussa, uutisoi CNN. Igerin mielestä Marvelilla on viime vuosina keskitytty liikaa puolivillaisiin jatko-osiin.

“Laatu vaatii huomiota, jotta voidaan saada tehtyä laatua. Ei se tapahdu vahingossa. Ja isompi määrä meidän tapauksessamme on laimentanut laatua. Marvel on kärsinyt tästä suuresti. Juuri nyt ykkösprioriteettini on auttaa studiota kääntämään kurssia luovalta kantilta.”

Hänen mielestään myös jatko-osilla pitää olla takanaan vahva tarina, jotain sellaista, mikä todella on kertomisen arvoista.

Iger ottaa huomioon myös kotiteattereiden vetovoiman, kun teknologia on tehnyt sen suhteen viime vuosina valtavia harppauksia.

“Mielestäni olemme opettaneet katsojat siihen, että nämä elokuvat tulevat suoratoistoon suhteellisen nopeasti, ja kokemus niiden katsomisesta kotioloissa on nykyisin parempi kuin koskaan ennen.”