Uusimmat

Marvel-tähti ei olisi halunnut ottaa rooliaan vastaan: “Koetin päästä eroon siitä, mutta Robert Downey Jr. ei luovuttanut”

20.04.2020 10:39 Muropaketin toimitus

Hulkin roolin Edward Nortonilta vuoden 2012 The Avengers -elokuvan myötä perinyt Mark Ruffalo ei ollut aluksi lainkaan innoissaan supersankarin esittämisestä.

”Koetin puhua heidät ympäri ja jättämään minut roolittamatta”, Mark Ruffalo kertoi Variety-lehdelle hiljattain, viitaten Iron Man -tähti Robert Downey Junioriin ja The Avengers -ohjaaja Joss Whedoniin. ”Sanoin etten usko että olen oikea kaveri tähän hommaan, en ole tehnyt mitään vastaavaa koskaan aikaisemmin”.

Mark Ruffalo ei kuitenkaan onnistunut lopulta kieltäytymään Hulkin roolista. Vaikka ensiesiintymisestä vihreänä jättinä on kulunut kohta jo kahdeksan (!) vuotta, pelottaa hahmon esittäminen näyttelijää edelleen:

”Olin peloissani, ottaessani Hulkin roolin vastaan. Ihan oikeasti peloissani. Ja olen peloissani edelleen. Hulkin toteuttamisen tekninen puoli tekee hahmon näyttelemisestä todella haastavaa. Kamppailen sen kanssa jatkuvasti”.

Hulk nähtiin valkokankaalla viimeksi vuoden 2019 Avengers: Endgamessa. Toistaiseksi ei ole tiedossa, milloin Ruffalo rooliinsa palaa, mutta todennäköisin vaihtoehto lienee uusi She-Hulk-sarja, joka julkaistaan Disney Plus -palvelussa vuonna 2022 – tai joskus myöhemmin, riippuen koronapandemiasta.