Uusimmat

Matthew McConaughey otti elokuvaroolin vastaan, koska ennustaja suositteli tekemään niin

06.02.2023 19:30 Muropaketin toimitus

Matthew McConaughey esitti miespääosaa hittielokuvassa How to Lose a Guy in 10 Days vuonna 2001.

Matthew McConaughey tunnetaan nykyisin Oscar- ja Emmy-palkittuna, monipuolisena näyttelijänä, mutta 2000-luvun alussa hän oli romanttisten komedioiden kunkku. Tästä hän saa kiittää ennustajaa, paljastaa Vanity Fairin haastattelu.

McConaughey kertoo, että hänelle tarjottiin miespääosaa vuonna 2001 julkaistusta elokuvasta Kuinka hukata kundi 10 päivässä (How to Lose a Guy in 10 Days), mutta hän ei heti osannut päättää, ottaisiko roolin vastaan. Näyttelijä pähkäili asiaa eräänä iltana kävellessään Sunset Boulevardilla Los Angelesissa.

“Yhtäkkiä eteeni ilmestyi tyyppi, joka paljastui ennustajaksi. Hän halusi ennustaa minulle nopeasti ja kertoi, että on olemassa elokuva, jota pähkäilen parhaillaan. ’Se on romanttinen komedia. Siitä tulee hitti ja se tulee olemaan upea kokemus ja tuomaan paljon rahaa’. Muistan ajatelleeni, että onkohan studio palkannut tämän tyypin. Nauroin ensin, mutta otin asian myös vakavaan harkintaan. Luulen, että vastasin heti seuraavana päivänä ottavani roolin vastaan”, McConaughey kertoo.

How to Lose a Guy in 10 Days teki romanttisen komedian ikoneita niin McConaugheysta kuin hänen vastinparinaan toimineesta Kate Hudsonista.

Suomen suoratoistossa Kuinka hukata kundi 10 päivässä löytyy tällä hetkellä Elisa Viihde Viaplaysta ja Ruudusta.