Uusimmat

Yellowstone saattaa loppua Kevin Costnerin lähtöön, mutta tilanne ei ole täysin toivoton

08.02.2023 15:00 Muropaketin toimitus

Yellowstone-sarjalle suunnitellaan jatkoa ilman Kevin Costneria.

Hittisarja Yellowstone tulee nykymuodossaan näillä näkymin päätökseensä. Tämä johtuu siitä, että Paramountilla ja showrunner Taylor Sheridanilla meni sukset ristiin päätähti Kevin Costnerin kanssa. Costnerilla kerrotaan olleen tuotannon kannalta mahdottomia vaatimuksia aikataulujen suhteen, mihin tuotantoyhtiö ei voinut suostua, uutisoi Deadline.

Paramount Networkilta kuitenkin vakuutellaan, että yhteistyö Taylor Sheridanin kanssa jatkuu. Suunnitteilla on jo Yellowstonen maailmaan sijoittuva jatkosarja, jonka pääosaan kaavaillaan Matthew McConaugheyta.

“Kiitos Taylor Sheridanin mielikuvituksen, pohdimme koko ajan tämän hänen rakentamansa, upean maailman laajentamista. Matthew McConaughey on ilmiömäinen näyttelijä ja haluaisimme hänet kumppaniksemme.”

Vielä ei ole tietoa, mitkä nykyisen Yellowstonen hahmot tai näyttelijät siirtyisivät mukana McConaughey-vetoiseen sarjaan.

Yellowstone on tähän mennessä laajentunut jo kahteen esiosasarjaan nimeltä 1883 ja 1923. Näistä Harrison Fordin ja Helen Mirrenin tähdittämä 1923 on saamassa myös toisen kauden.

Suomessa Yellowstone-franchiseen sijoittuvat sarjat ovat katsottavissa suoratoistossa SkyShowtimessa ja Ruudussa.