Uusimmat

Miksi Oscar-palkittua Godzilla Minus Onea ei voi katsoa mistään? Syynä on toinen uutuuselokuva, joka pyörii teattereissa nyt

Kuva: © TOHO CO., LTD.

16.04.2024 08:10 Muropaketin toimitus

Godzilla Minus Onea ei voi katsoa kotisohvalta käsin teattereissa pyörivän Godzilla x Kong: The New Empiren takia.

Erikoistehosteistaan Oscar-palkinnon voittanutta Godzilla Minus One -elokuvaa ei voi katsoa kotisohvalta käsin vielä pitkään aikaan. Syynä on maaliskuun lopussa ensi-iltansa saanut Legendaryn Entertainmentin Godzilla x Kong: The New Empire -kammotus. Asiasta kertoo esimerkiksi Forbes.

Godzillan luoneella japanilaisella Toho-studiolla ja Legendarylla on diili, jonka mukaan Toho ei voi esimerkiksi tuoda omia Godzilla-elokuviaan teatterilevitykseen samana vuonna kuin Legendary. Studiot eivät halua Godzilla-leffojen syövän toistensa näkyvyyttä ja rahantienausmahdollisuuksia.

Takashi Yamazaki ohjaama ja käsikirjoittama viime marraskuussa Japanissa ensi-iltansa saanut Godzilla Minus One on tienannut ympäri maailmaa tällä hetkellä noin 112 miljoonaa dollaria, vaikka se vedettiin Yhdysvalloissa valkokankailta 1. helmikuuta.

Elokuvan Blu-ray -tai VOD-julkaisuista Yhdysvalloissa tai Suomessa ei ole tällä hetkellä mitään tietoa.  Leffan arvellaan saapuvan meillä kotikatseluun vasta syyskuun alkupuolella.

Japanissa Godzilla Minus One julkaistaan Blu-rayna ja 4K Blu-rayna 1. toukokuuta.