Uusimmat

Mitä jos näyttelijä kiihottuu oikeasti seksikohtausta tehdessä? ”Sanon aina että ei ole sopivaa saada erektiota työpaikalla”

Kuva: © We-Vibe Toys / Unsplash

15.02.2024 13:54 Muropaketin toimitus

Intiimikoordinaattori Ita O’Brien kehittää työkseen hyviä käytäntöjä intiimisisällön esittämiselle elokuvissa, sarjoissa ja teatterissa.

Ita O’Brien on työskennellyt intiimikoordinaattorina muun muassa sarjoissa I May Destroy You, Sex Education, Normal People, Master of None, The Great ja It’s a Sin. Viimeisimpänä hän on työskennelly Ashley Wayn ohjaamassa elokuvassa Men Up, joka kertoo potenssilääke Viagran ensimmäisistä testaajista.

Elokuvan voi katsoa BritBoxin kautta tästä viikosta lähtien.

Muropaketin haastattelussa O’Brien tarjoaa paljon kiinnostavaa taustatietoa seksikohtausten tekemisestä, alastomuudesta ja intiimien asioiden käsittelemisestä taiteessa.

Haastattelutuokion yhteydessä puhuttiin myös siitä, mitä tapahtuu silloin, jos intiimikoordinaattori huomaa näyttelijän kiihottuvan oikeasti seksikohtausta tehdessä.

”Tämän vuoksi pyrimme avoimeen keskusteluun. Esimerkiksi kysymme intiimikohtaukseen osallistuvilta näyttelijöiltä, milloin heillä on kuukautiset, missä vaiheessa kuukautiskierto on, ja yritämme varmistaa että intiimisisältöä ei kuvata juuri silloin kun on kuukautiset. Kiihottuminenkin on luonnollinen fysiologinen reaktio, kun kaksi ihmistä liikkuu yhdessä. Tietenkin niillä, joilla on vagina, se ei näy ulospäin niin selvästi, mutta peniksellä varustetuilla se voi näkyä ulospäin. Mutta sanon aina että ei ole sopivaa saada erektiota työpaikalla. Ja siinä tapauksessa otamme aikalisän”, O’Brien selitti.

”Aikalisä voidaan ottaa mistä tahansa syystä, vaikkapa jos pitää päästä vessaan tai tulee tietoiseksi siitä että kiihottuu. Sanon aina että jos tuntee kiihottuvansa niin pitää heti pyytää aikalisä, eikä odottaa että se tulee näkyväksi. Sitä aikalisää kunnioitetaan eikä kysellä. Otetaan tauko, mennään pois kuvauspaikalta, rauhoitutaan ja palataan sitten takaisin töihin. Mutta on hyvä, että tästä kaikesta puhutaan, koska se on luonnollista ja siihen pitää osata suhtautua”.

Koko haastattelun voi lukea täältä:

Haastattelu | Miten tehdään onnistunut seksikohtaus? Ita O’Brien on intiimikoordinaattorien pioneeri

Muropaketin uusimmat