Uusimmat

Natalie Portman ja Tessa Thompson paljastivat omat suosikkikohtauksensa Thor: Love and Thunderista

Kuva: ©Marvel Studios 2022

18.07.2022 12:45 Muropaketin toimitus

Jane Fosterina tutuksi tullut Natalie Portman nähdään The Mighty Thorin hahmossa elokuvassa Thor: Love and Thunder.

Taika Waititin ohjaamassa Thor: Love and Thunderin näyttävin muutos on Natalie Portmanin esittämän Jane Fosterin muuntuminen The Mighty Thoriksi. Myös Tessa Thompsonin esittämä Valkyrie nähdään uudenlaisessa roolissa New Asgardin kuninkaana.

Tuoreessa haastattelussa elokuvan näyttelijät vastailivat Marvel-fanien kysymyksiin, missä muun muassa Portman ja Thompson paljastivat elokuvasta omat suosikkikohtauksensa.

Portman ymmärrettävästi on innoissaan päästyään heiluttamaan The Mighty Thorina legendaarista Mjölniriä, minkä lisäksi hän nautti päästä muokkaamaan Jane Fosterin hahmoaan monipuolisemmaksi.

“Oli todella hauskaa nähdä hänet vähän höpsönä, naurettavana ja nolona. Mutta samalla tietenkin nähdä hänet hahmona, joka pystyy taistelemaan ja pitämään puoliaan, ja tekemään omat valintansa. Nautin siitä suuresti”, Portman kommentoi.

Thompson puolestaan nautti valtaa pitävästä roolistaan kuninkaana, mutta myös siskonsa menettäneenä valkyriana uudesta ystävyydestä Jane Fosterin kanssa.

“Rakastin kohtauksiani Natalien kanssa. Meillä on erityisesti yksi kohtaus, missä Valkyrie tuntuu vihdoin löytävän itselleen jälleen siskon, mikä oli minulle jännittävää. Olemme Natalien kanssa muutenkin olleet hyviä ystäviä vuosikausien ajan, joten oli hienoa saada mukaan meidän aitoa dynamiikkaamme ystävinä myös valkokankaalle”, Thompson kertoo.

LUE MYÖS: Arvostelu Thor: Love and Thunder on hyvää perus-Marvelia, mutta Taika Waititin huumori on alkanut löystyä

Katso koko haastattelu tästä videosta: