Uusimmat

Netflix-hitti Tiger Kingin ”tähti” suuttui sarjan tekijöille – ”Ei yhtään sitä mitä luvattiin”

07.04.2020 11:33 Muropaketin toimitus

Isojen kissaeläinten suojelemiselle elämänsä omistanut Carole Baskin on yksi Netflixin hittisarja Tiger Kingin ”tähdistä”. Baskin itse ei kuitenkaan ole mielissään siitä, miten hänet on seitsemän jakson mittaisessa minisarjassa esitetty.

Entertainment Weeklyn mukaan Big Cat Rescuen omistaja Carole Baskin on ärsyyntynyt pahemman kerran Tiger King: Murder, Mayhem and Madness -sarjasta.

Baskinin mukaan Tiger King -dokumenttisarja ”myytiin” hänelle lupauksella, että se käsittelee kissaeläinten kaltoinkohtelua ja pyrkii muuttamaan niiden oloja Yhdysvalloissa.

Loppujen lopuksi Tiger King sitten käsittelikin lähinnä villieläinalan värikkäitä persoonia, ja vieläpä nosti Baskiniin kohdistuneet murhaepäilyt yhdeksi sarjan keskeisistä teemoista – Baskinin mies Don Lewis katosi vuonna 1997 hämärissä olosuhteissa.

”Mässäilevä ja sensaationhakuinen ja katsojia kalasteleva”, Baskin summasi tuntonsa sarjasta blogikirjoituksessaan, jonka voi lukea täältä:

Refuting Netflix Tiger King

Tänä aamuna Muropaketissa uutisoitiin Tiger Kingin ”extrajaksosta”. Baskinin mukaan häntä ei ole haastateltu sitä varten, eikä hän lupautuisi mukaan edes vaikka pyydettäisiin.

Maaliskuun lopulla julkaistun blogikirjoituksen jälkeen tämä ei tietenkään yllätä.

Alla Tiger Kingin traileri.