Uusimmat

Netflixin hittisarjan syöpäsairas “tähti” pysyy vankilassa – Tuomari lyhensi 22 vuoden tuomiota vain yhdellä vuodella

29.01.2022 09:27 Muropaketin toimitus

Entisestä eläintarhanpitäjästä Joe Exoticista eli Joseph Allen Maldonado-Passagesta tuli maailmankuulu julkkis keväällä 2020 Netflixin Tiger King -sarjan myötä. Jo sarjan ilmestyessä Exotic oli ehtinyt istua vuoden vankilassa eläinsuojelurikoksista ja kilpailijansa Carol Baskinin murhayrityksestä.

Joe Exotic, 58, pidätettiin vuonna 2018, ja tammikuussa 2019 hänet tuomittiin 22 vuodeksi vankilaan. Exotic valitti tuomiostaan ja on koettanut kampanjoida itsensä vapauteen vetoamalla esimerkiksi USA:n entiseen presidenttiin Donald Trumpiin, kuitenkin tuloksetta.

Nyt The Hollywood Reporter kertoo, että myös Joe Exoticin valitus on hylätty – asiaa käsitellyt tuomari lyhensi tuomiota vain yhdellä vuodella.

”Olkaa kiltti älkääkä laittako minua kuolemaan vankilassa samalla odottaen mahdollisuutta päästä vapaaksi”, kyynelehtivä Joe Exotic vetosi tuomariin viitaten eturauhassyöpäänsä, jonka hoidot ovat alkuvaiheessa.

Exotic on koettanut päästä vapaaksi myös sairauteensa vedoten. ”Netflix-tähden” mukaan hän ei saa tarvitsemaansa hoitoa vankilassa, ja näin kahden vuosikymmenen mittainen tuomio on käytännössä kuolemantuomio.

Tämäkään perustelu ei tuomaria vakuuttanut.

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness sai toisen tuotantokauden viime syksynä, mutta sitä pidettiin yleisesti laadultaan kehnona ja väkisin väännetyltä. Sarjan kaikki jaksot löytyvät yhä Netflixistä.