Uusimmat

Netflix-sarjan lisäjakso esitti hurjan väitteen Tiger Kingistä – ”Tämä on todella tärkeää tietää…”

16.04.2020 11:43 Muropaketin toimitus

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness -minisarjan lisäjakso lisättiin Suomen Netflixiin eilen.

Nopeasti kasaan pistetty ja halvalla tehty Tiger King ja minä -jälkishow’ssa näyttelijä-koomikko Joel McHale haastattelee videopuheluiden välityksellä Tiger King -dokumentista tuttuja ihmisiä.

Mukana ovat esimerkiksi Erik Cowie, Joshua Dial, Kelci “Saff” Saffery, John Finlay ja Jeff Lowe.

Vaikka Tiger King ja minä haisee rahastukselta yli turvavälin päähän, tarjoaa se mielenkiintoisia anekdootteja minisarjan katsoneille. Esimerkiksi Norjaan muuttanut tosi-tv-tuottaja Rick Kirkham paljastaa, että vaikka dokumentin ”tähti” Joe Exotic eli Joseph Allen Maldonado-Passage esiintyy mielellään isojen kissaeläinten kuninkaana aina nimeään myöten, pelkää mies tosiasiassa tiikereitä yli kaiken.

Kirkhamin mukaan Joe Exotic esimerkiksi poseerasi kuvissa vain huumatun ja sokean tiikerin kanssa:

”The one thing that wasn’t pointed out in the docuseries that’s really important to know too: Joe was terrified of big cats. He was scared to death of lions and tigers. And in the shots that you see in there where he’s in with the two tigers, the white one and the other one, the white one is blind and the other one is on tranquilizers. It’s idiotic to think how he’s become famous as ’the Tiger King’ when he’s so terrified of big cats.”

Kyse voi toki olla ilkeämielisestä panettelusta, ja Joe Exotic on asiasta varmasti eri mieltä, mutta kaiken Netflix-sarjan seitsemässä jaksossa nähdyn ja kuullun jälkeen väite ei ole lainkaan uskomattomimmasta päästä mitä ”Tiikerikuninkaaseen” tulee…